Klassieke Homeopathie & Doulapraktijk
Hartelijk welkom bij Will Take Care 

Graag stel ik mij even aan u voor.

Wil Meijer-Kal, getrouwd, moeder van drie volwassen kinderen en oma van drie prachtige kleinkinderen.

Sinds 1997 werk ik als klassiek homeopaat in mijn eigen praktijk. Geboren en getogen in Haarlem, opgegroeid in een groot gezin, heb ik na het gymnasium de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam gedaan. Als docent L.O. stond ik 16 jaar voor de klas.

In 1988 maakte ik van dichtbij mee wat de klassieke homeopathie kan betekenen voor kinderen en volwassenen. Mijn eigen zoon (toen 2 jaar oud) werd behandeld voor driftbuien en steeds terugkerende infecties. Ook mijn dochter werd, na twee niet succesvolle operaties aan de traanbuisjes, geholpen door een middel dat werd voorgeschreven door een klassiek homeopaat. Toen ik ook zelf de kracht van een middel had ervaren wist ik het zeker: ik wilde zelf klassiek homeopaat worden.

In 1997 heb ik mijn zes jarige studie aan de School voor Homeopathie te Amersfoort afgerond en startte ik mijn praktijk. Nu zijn we twee decennia verder en behandel ik nog steeds met veel plezier jong en oud die in mijn spreekkamer zijn of haar klachten bij mij neerlegt.


Leuk vinden

Vooral vrouwen en kinderen weten de weg naar mijn spreekkamer te vinden. Baby's, peuters, schoolkinderen, pubermeiden, zwangeren, vrouwen met hormonaal gerelateerde klachten.....Ik voel me bevoorrecht met de homeopathie te kunnen helpen. Ook jongens en mannen zijn welkom! En ook bij hen boek ik goede resultaten...Sinds april 2015 ben ik gecertificeerd doula. Ik hoor u al denken....wat is een doula? Op deze site vindt u ook informatie over mijn bezigheden als zwangerschaps-en geboorte begeleider!

Sinds september 2015 mag ik aan al deze bezigheden ook nog mijn functie als stagebegeleider en docent van de Doulaopleiding te Utrecht toevoegen.

In mijn vrije tijd ben ik een enthousiast mahjongspeler in binnen- en buitenland. 

Ik hoop u te leren kennen in mijn praktijk! 

Leuk vinden
Tweet